Gurman

Rezervacija

Možete naručiti za van ili s dostavom | Osijek

Želite ukusno jelo bez puno čekanja, udobnost i dobar ugođaj? Onda ste kod nas na pravome mjestu. Prihvatljiva cijena u kombinaciiji s vrhunskom kvalitetom – to je Gurman. Dođite i dopustite da vas naša zalogajnica uvjeri. Za vas smo pripremili i vanjski dio kako biste kod nas mogli uživati u svom obroku! Osjećajte se ugodno u našim klimatiziranim prostorijama bez obzira na vremenske uvjete.

Zalogajnica na dobrom mjestu sa sveobuhvatnom ponudom pića

Naša prvorazredna kuhinja razmazit će vas bogatom ponudom ukusnih jela i pića. Za sve food blogere: Snimite fotografije i podjelite ih na instagramu – imamo besplatan WiFi. Dok vi na miru večerate, djeca se mogu igrati u dječjem kutku.

Iskoristite naša parkirališta

Iskoristite naša besplatna mjesta za parkiranje za naše goste. Stupite u kontakt s nama i rezervirajte tren. Uz našu online rezervaciju rezerviranje stola postaje sasvim jednostavno. Svakako, možete nas nazvati i na broj 095 777 0009. Možete i zatražiti da vam se vaša jela jednostavno dostave ili ih naručite za ponijeti. Nudimo i usluge cateringa – za daljnje informacije, jednostavno nam se obratite.

Lokacije

Prikaži kartu

Vaša IP adresa poslat će se u Google Maps.

Svilajska ul. 36, 31000 Osijek, Hrvatska

Napravite svoju rezervaciju

095 777 0009

Dostupne mogućnosti plaćanja

Naše usluge

Sve na jednom mjestu

Pošaljite nam poruku.

Unesite ime.
Unesite adresu e-pošte.
Unesite broj telefona.
Unesite predmet.
Unesite poruku.
Vaša je poruka poslana. Uskoro ćemo vam se javiti s povratnom informacijom.
Poruka nije uspješno poslana.
Twitter_Logo_Blue